• Calendari

    Abril 2010
    dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930  
  • Mapa

A CERDANYOLA ES CONSOLIDANT LA CONSULTA DEL 20 DE JUNY

Ja són dos-cents els voluntaris inscrits per a col·laborar en la consulta del dia 20 de juny. Només una setmana després del gran acte realitzat a l’Ateneu, gairebé s’ha més que doblat el nombre de persones que s’han sumat a aquest projecte col·lectiu. Des de la plataforma Cerdanyola Decideix es manifesta una notable satisfacció per aquest increment de voluntaris, tot i que també es recorda que el nombre ideal seria quatre-cents. No es dubta que durant les properes setmanes s’arribi a aquesta quantitat.

El dia de sant Jordi, amb la col·laboració de més de deu voluntaris, la plataforma Cerdanyola Decideix ha muntat una parada de llibres i roses a la plaça Abat Oliba per fer difusió de la consulta i recaptar més voluntaris.

El dia 27 d’abril s’ha fet la primera reunió de formació de voluntaris de cara a la consulta del dia 20 a la nostra ciutat, i per tal d’assignar tasques d’organització i gestió.

D’altra banda, al http://www.CerdanyolaDecideix.cat ja es poden veure els clips corresponents a l’acte de l’Ateneu, amb fragments de les intervencions dels ponents (Víctor Cucurull, Joan Solà i Carles Móra) i de les actuacions dels cantants (Ramon Sauló i Gerard Sesé).

Finalment, des de la plataforma es recorda que aquesta consulta és un acte d’afirmació democràtica, i es demana a tota la ciutadania que manifesti amb el seu vot, tant si és SÍ com si és NO,  la seva opció respecte a la independència de Catalunya.

Deixa un comentari